Nous cursos de l’Escola de Lletres


fulleto 2n trimestre EdL copia

Amb el nou any i la finalització dels primers cursos de l’Escola de Lletres, s’obre la inscripció de tres cursos més que tindran lloc de febrer a juny de 2014.

D’una banda, la branca de Narrativa iniciarà el segon bloc del curs, que serà d’aprofundiment en les tècniques i les eines de l’escriptura. Silvana Vogt en serà la professora. Per inscriure’s en aquest curs cal haver cursat anteriorment Narrativa I a l’Escola de Lletres.

Poesia continuarà també en un segon nivell. En aquest cas la matrícula no només s’obre per a aquells que hagin cursat la primera part (Poesia I) que ara finalitza, sino que va dirigit a tothom qui estigui interessat en la matèria, ja que no és només un aprofundiment, és una nova proposta i una visió diferent, de la mà, en aquesta ocasió, d’en Jordi Llavina.

El tercer curs d’aquest trimestre, que porta per títol Lectura En Veu Alta, està coorganitzat entre l’Escola de Lletres i el festival EVA (En Veu Alta), i serà impartit pel poeta Jaume C. Pons Alorda. Tractarà les maneres i tècniques de llegir de forma dramatitzada, recitar, dir…