Accidental writing with Lisa Lieberman


Única sessió en anglès de la mà d’una escriptora i guionista de referència en el món anglosaxó. 

Curs emocionant, divertit, poderós i commovedor per tal d’aconseguir escriure algunes de les coses que tens amagades i que esperen per arribar a la superfície.

An exciting, funny, powerful and heart-taking course in which you are going to achieve some essential techniques to write the hidden things that are waiting to come to the surface.

Lisa Lieberman Doctor

Lisa Lieberman Doctor va néixer a Queens, Nova York, i ja de ben jove va sentir fascinació a l’hora de crear mons interiors d’una gran força comunicativa. Seguint la crida de talents de Hollywood durant els anys 70, va dirigir les seves passes a Los Angeles per treballar de productora en una carrera cinematogràfica que duraria 16 anys i en la que aconseguiria treballar en projectes tan importants com “Rocky 2”, “Mrs. Doubtfire” o “Under Siege”. A l’any 1995 va formar part de l’equip de guionistes de la sèrie “General Hospital” i va estar nominada als premis Emmy gràcies a la seva tasca. Amb el temps va decidir anar compartint el seu talent amb altres escriptors i és així quan es va especialitzar en l’ensenyament de l’escriptura creativa. En els seus tallers s’han escrit i dirigit novel·les tan prestigioses en el mercat anglosaxó com “Manic” de Terri Cheney (New York Times Best Seller; Los Angeles Times Best Seller; London Times Best Seller), “The Year The Gypsies Came” de Linzi Glass o “Where Peace Lives” de Debbie Robins. Després d’haver ofert cursos a l’Índia, Panamà, Mallorca, Mèxic i per prestigioses universitats dels Estats Units, Lisa Lieberman Doctor arriba a Catalunya per primer cop en una oportunitat que ningú no pot desaprofitar.

LLOC: Escola Municipal d’Art Arsenal (C/ Font 43, Vilafranca del Penedès).

DIA: Divendres 4 de desembre

HORARI: de 17 a 21 hores.

PREU: 15 euros / 25 euros amb sopar inclòs.

INSCRIPCIONS a la llibreria l’Odissea.

Curs Lisa 4 desembre petit